Heimdal Håndball - Håndball

Grasrotandelen

Grasrotandelen

Å være grasrotgiver koster ingenting, men det kan bety svært mye for organisasjonen du velger.

I 2017 fikk tusenvis av norske lag og foreninger til sammen 455 millioner kroner gjennom Grasrotandelen. For 2018 er prognosen per 14.desember på ca. 630 millioner kroner.

Muligheten for å gi enda mer tilbake til samfunnet er dog stor. Rundt 900.000 av Norsk Tippings kunder har nemlig ikke bestemt seg for hvem de vil støtte ennå.

Slik fungerer Grasrotandelen

Hvis du er grasrotgiver og spiller Lotto for 100 kroner, gir du automatisk syv kroner til din grasrotmottaker - uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser.

Blant grasrotmottakerne finner du blant annet lokale idrettsklubber, organisasjoner for kultur, dyr, barn og unge, samt humanitære organisasjoner.

Enkelt å bli grasrotgiver

- At det er kundene selv som bestemmer hvem som skal få disse pengene, er en fin påminnelse om at Norsk Tipping og overskuddet herfra er noe som tilhører oss alle, sier Tonje Sagstuen, direktør for ansvarlighet, samfunn og kommunikasjon i Norsk Tipping.

Gjør en forskjell og bli grasrotgiver, du også! Søk opp ønsket grasrotmottaker og velg "tilknytt". Du kan når som helst bytte mottaker.

Takk for at du bidrar hver gang du spiller!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift