Heimdal Håndball - Håndball

Om klubben

Om klubben

Om klubben:
Heimdal IF Håndball ble opprettet som egen klubb under allianseidrettslaget Heimdal Idrettsforening i 1998. Håndball har i mange år vært en av de store aktivitetene i HIF, og i en periode fram til 2007 hadde HIF også en elitesatsing innen herrehåndballen med et lag som spilte i eliteserien for herrer.

Klubben har gjennom flere år hatt mange engasjerte ledere og foreldre, og vi rekrutterer spillere fra hele Heimdalsområdet, men hovedsakelig fra skolekretsene Breidablikk, Stabbursmoen og deler av Åsheim skolekrets. Dette har ført til at Heimdal IF Håndball nå framstår som en av de største håndballklubbene i Trondheimsområdet.


God rekruttering - tilbud for alle:
Heimdal IF Håndball er opptatt av at det skal finnes et tilbud til alle som vil spille håndball eller delta i et inkluderende, sosialt miljø, i administrasjon, som dommer eller trener eller som medansvarlig i noen av våre arrangementer.

Oppstart av nye lag:
Hvert år startes det flere nye lag i Heimdal IF Håndball. For at nye lag skal kunne startes, er vi avhengige av bidrag fra foreldrene. I de yngste klassene er det vanligvis foreldre som fungerer som trenere, barnekampledere og i sekretariatene. Klubben er behjelpelig med å skaffe utstyr og treningstider i gym.saler/haller for trening og kamper.


Frivillighet og god innsats:
Alle verv i Heimdal IF Håndball er basert på frivillig innsats. Det utbetales bl.a. ingen godtgjørelse for styreverv i klubben. Mange yter en fantastisk god innsats i ulike verv i klubben, men vi skulle gjerne sett at enda flere foreldre engasjerte seg i arbeidet med å utvikle klubben videre.

Vi ønsker alle som vil bidra til ytterligere framgang for håndballen hjertelig velkommen !

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift